Opleidingen

BBL trajecten

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers waar het leefplezier van de cliënt voorop staat. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf locaties wonen of revalideren. Daarnaast biedt de Swinhove Groep thuiszorg, dagbesteding maar ook bijvoorbeeld activiteiten voor (wijk)bewoners. Ons brede aanbod van zorg kun je terugvinden op onze website.

Spreekt het zorgen voor ouderen jou òòk aan en kun jij je vinden in ons motto? Dan biedt een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige de mogelijkheid om een baan te vinden waarin je jouw talenten kunt inzetten en je je hart kunt volgen. Kortom. . . een kans om jezelf te ontwikkelen tot de zorgprofessional die zo hard nodig is!

Ook in de toekomst willen wij onze ouderen kwaliteitszorg blijven bieden. Daarom biedt de Swinhove Groep opleidingen tot Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) en HBO-verpleegkunde aan. Ook zij-instroom of een oriëntatiebaan behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op
swinhove
werken bij swinhove

Opleidingen

Op dit moment worden er ongeveer 60 studenten binnen een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opgeleid. BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar school gaat en je tegelijkertijd werkt op één van onze locaties of in de thuiszorg waarmee je praktijkervaring opdoet. Gedurende je opleiding krijg je een persoonlijke werkbegeleider en praktijkopleider die je begeleiden tijdens het opleidingstraject waarin je stapsgewijs meer verantwoordelijkheid krijgt. Onze studenten geven regelmatig aan zich welkom te voelen in onze organisatie waarin ze zich in een veilige leeromgeving kunnen ontwikkelen. Vanaf de start van de opleiding ontvang je salaris, daarnaast worden zowel jouw studiekosten volledig vergoed alsook een deel van jouw schooluren en de reiskosten die je t.b.v. jouw studie maakt.

Word jij de zorgprofessional die het verschil kan maken?
De opleiding tot verzorgende of verpleegkundige starten ieder jaar in september en in februari. Je kunt in aanmerking komen voor een BBL-traject waarin je lerend werkt en werkend leert door te mailen naar sollicitatie@swinhovegroep.nl. Jouw motivatiebrief met CV is de eerste stap naar een carrière waarin je de voldoening kunt vinden die jij zoekt!

Bekijk de vacatures

Testimonials

“Mijn naam is Ronald van Tilborg en ik ben 1e jaars BBL leerling Verzorgende-IG bij de Swinhove groep. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat werken in de zorg mij altijd al aantrok. Het is fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen en dit kan bij de Swinhove groep. Swinhove is flexibel en bied mij een goede ondersteuning bij mijn opleiding.”
Ronald van Tilborg