Opleidingen

Werken en leren in de zorg

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers waar het leefplezier van de cliënt voorop staat. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf locaties wonen of revalideren. Daarnaast biedt de Swinhove Groep thuiszorg, dagbesteding maar ook bijvoorbeeld activiteiten voor (wijk)bewoners. Ons brede aanbod van zorg kun je terugvinden op onze website.

Spreekt het zorgen voor ouderen jou òòk aan en kun jij je vinden in ons motto? Dan biedt een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige de mogelijkheid om een baan te vinden waarin je jouw talenten kunt inzetten en je je hart kunt volgen. Kortom. . . een kans om jezelf te ontwikkelen tot de zorgprofessional die zo hard nodig is!

Ook in de toekomst willen wij onze ouderen kwaliteitszorg blijven bieden. Daarom biedt de Swinhove Groep opleidingen tot Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) en HBO-verpleegkunde aan. Ook zij-instroom of een oriëntatiebaan behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Opleidingen

Op dit moment worden er ongeveer 60 studenten binnen een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opgeleid. BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar school gaat en je tegelijkertijd werkt op één van onze locaties of in de thuiszorg waarmee je praktijkervaring opdoet. Gedurende je opleiding krijg je een persoonlijke werkbegeleider en praktijkopleider die je begeleiden tijdens het opleidingstraject waarin je stapsgewijs meer verantwoordelijkheid krijgt. Onze studenten geven regelmatig aan zich welkom te voelen in onze organisatie waarin ze zich in een veilige leeromgeving kunnen ontwikkelen. Vanaf de start van de opleiding ontvang je salaris, daarnaast worden zowel jouw studiekosten volledig vergoed alsook een deel van jouw schooluren en de reiskosten die je t.b.v. jouw studie maakt.

De opleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige starten ieder jaar in september en in februari. Afhankelijk van het aantal studenten dat afstudeert komen er af en toe plekken vrij. Op dat moment zetten wij enkele maanden ervoor een vacature op de website.

Doorlopende vacatures

Alle vacatures

Stagiair(e)

In overleg
Stagevergoeding van €495,- bij een stage van 32 uur
Wij hebben plaats voor enthousiaste stagiaires/stagiairs
Solliciteer nu

BBL leerwerkplek Helpende of Verzorgende (IG)

24 uur per week. Meer uren eventueel mogelijk in overleg
Afhankelijk keuze opleiding
Ben je leergierig en wil je een BBL-opleiding in de zorg volgen?
Solliciteer nu

Testimonials

“Als Triage verpleegkundige werk ik met cliënten van 3 locaties en met verschillende doelgroepen(PG, Somatiek en GRZ). Binnen Swinhove heb ik de mogelijkheid gehad om door te groeien, ik ben begonnen als leerling verzorgende IG, nu verpleegkundige en ik ga starten met een specialisatie tot GRZ verpleegkundige. Collega's zijn snel en kort benaderbaar. Met even een gezellig praatje of kort overleggen bouw je echt een band op met collega's, wat ik erg fijn vind.”
Kevin
“Ondanks dat Swinhove een grote organisatie is, zijn de interne lijntjes kort en voelde ik me snel op mijn gemak. De diversiteit van verschillende werkzaamheden maakt het voor mij uitdagend. Elke dag is weer anders. Groetjes! Leonie”
Leonie
“Hoe mooi kan een functie zijn binnen de Swinhove Groep. Al heel wat jaartjes werk ik voor het medisch team en sinds ruim een jaar ook voor het paramedisch team waarbij wij nu de titel hebben, secretariaat Expertisecentrum. Wij....Heleen, Helma en ik. de 3 H's genoemd worden. Het is een leuke veelzijdige functie waarbij je je nooit hoeft te vervelen. Het is elke dag een uitdaging om alle vragen te verwerken, dat lukt natuurlijk niet altijd. Dat geeft niets. De volgende dag weer met frisse moed verder. In een zorginstelling werken maakt het ook zo mooi dat je grotendeels voor de bewoner/cliënt werkt, zorgen dat het dossier op orde is, het gevoel hebben er voor hun te zijn waar nodig is. Even naar de woongroep een rollator brengen of een lekker matras als onze hulpmiddelentoppers er niet zijn. Mooi, het contact met collega's, bewoners en familie maakt het dat deze baan op mijn lijf geschreven blijft. Liefs Hannie”
Hannie